Sikereink

Sikereink-900x450

Az Integrál Akadémia mentorprogramjának ötletére különösen büszkék vagyunk. Gánti Bencével, az iskola alapítójával és vezetőségi teammel csiszoltuk és véglegesítettük most működő formájára. A program során az első évfolyam beilleszkedését segítjük, hiszen rengeteg kérdés merül fel az alakuló közösségben.

Az osztállyal mentorként, amolyan az iskolát elvégzett barátként vagyunk együtt. Megosztjuk tapasztalatainkat a tanulás, a vizsgák, az iskola életét érintő kérdésekben.

Közös ebédek, film klub-ok, szabadon szerveződő osztálybulik adnak teret a találkozásoknak. A munka során inspirációkat merítünk Bencétől és gazdagszunk az osztályokkal kialakuló barátságokból.

Két kísért osztályunk, a most másodéves csapat, ahogyan berkeken belül nevezzük, az IP 2012-es osztály és az idei gárda, akik fantasztikus, 70 fős osztályként kezdték meg a képzésüket, azaz az IP 2013-as évfolyam.

Hálásak vagyunk a közös munkáért!

 

Rólunk, munkáinkról megjelent írások:

A Nő Négyszer tematikus csoportról a FashionTime ír személyes hangú riportot:

iFashiontime

Joós István envagyok.hu oldalán a Férfi Táborról oszt meg  Az önbizalomhiány orvossága anyagában , valamint a Serpa Portálon szintén megtalálhatóak a program részletei.

iSerpa

A HarmoNet Rólunk, a személyes életünkről készített egy anyagot, Valódi találkozások címmel:

iHarmonet

Egy új budapesti gyógyítóközpont megnyitóján az Urban Herbalista újságírója úgy döntött, hogy saját élményben tapasztalja meg az önismereti beszélgetést, ahol a módosult tudatállapotokkal dolgozó módszerekkel is találkozott. Cikkében ír megéléseiről, Sziszkával való munkáról:

iUrbanHerbalist

Leave a Reply