Recall Healing

Recall Healing®, avagy Felidéző Gyógyítás

“A betegségeink, testi és pszichés elváltozásaink a napi konfliktusaink kifejeződései, azoké, amiket a lényünkben megélünk, megéltünk.

A módszer alkalmazása során egy kirakóst rakunk össze, tudatosítunk, ami egy tágabb értelmű szabadság megteremtéséhez segíti hozzá a klienst és a leszármazottait.”

A Recall Healing® összerendezett képet ad a fizikai test, az agy és a psziché működéséről. A pszichében meg nem oldott konfliktusokat a biológiai funkciók (és azok változása) tekintetében kezeli.

Milyen összetevőkből áll?
A Recall Healing magába integrálja biológiai szinten a Hameri Újmedicina ismereteit, a pszichológiai egyedfejlődés, szocializáció meghatározó voltát, tekintetbe veszi a korai megéléseket, (magzati kortól kezdve), illetve azt a kapcsolati miliőt, amelybe a kliens csecsemőként megérkezett, vizsgálódásainak horizontját a generációs térbe is emeli. A generációs térben a „Családállítás” rendszerében leírt alapösszefüggésekkel is dolgozik.
Gilbert Renaud PhD, természetgyógyász által összeállított rendszer többek között, Dr Claude Sabbah – marseillesi háziorvos, terapeuta,  Anne Ancelin-Schützenberger pszichoterapeuta (a pszichogenealógia rendszerének kidolgozója, és J.L. Moreno közvetlen munkatársa) több évtizedes tapasztalatán, összerendezett felismerésein és elismert kutatásain alapul.

A módszer alkalmazása során beazonosítjuk, tudatos szintre hozzuk az érzelmi konfliktusokat, melyek a testi állapot és viselkedés mögött állnak, és segítjük ezek feloldását. Ez a folyamat a gyógyulás útjának elengedhetetlen szakasza.
A Felidéző Gyógyítás integrált koncepciója rávilágít és megérti az emberi élőlény normál működését, azt, ahogyan elváltozások keletkeznek a szervezetben és azt, ahogyan egészséges működését vissza tudja nyerni. A Felidéző Gyógyítás nem csodaszer, de a kezelt személynek hathatósan segít, hogy egy új, magasabb nézőpontra jusson el, ami optimalizálja a gyógyulási folyamatot is.

A módszerrel dolgozó facilitátor támogatja és vezeti a folyamatot. A kliens aktív részvétele alapvetően fontos, mert a kérdések a személy élettörténete és megélései körül forognak, és csak maga a kliens van abban a pozícióban, hogy a saját magával kapcsolatos információkat felszínre hozza.

A Recall Healing® szemlélete holisztikus – holantropikus az emberi létélmény teljességét magába foglalja, és a folyamata során strukturált lépésekkel az egyéni élettörténetre hatást gyakorló transzgenerációs traumák is feltárulnak és feloldhatóvá válnak.

A pszichológiai megértés, tudatosítás segítségével egészséges személyeknél megelőző, preventív kezelésre nyílik mód. A lappangó érzelmi tartalmak, és akár a transzgenerációs hatások felidézésével és feloldásával segíti a testi-lelki harmónia elérését, illetve fenntartását.

[tab]
[tab_item title=”Hogyan zajlik ez a munka?”]Egyéni feltáró beszélgetés során körbejárjuk a kliens témáját. A testi elváltozások, ill. sorselemek mögé nézünk, célzott kérdésekkel. Eltemetett, és a tudattalanban lappangó érzéseket keresünk, melyek a jelen testi állapot, viselkedés, helyzetek mögött állhatnak.[/tab_item]
[tab_item title=”Családi feltárás”]Az ülések között családi minta feltárást végeztetünk – speciális kérdőívvel, valamint (álom) imaginációhoz adunk instrukciókat a klienseinkek.[/tab_item]
[/tab]

Várható eredménye:

A feltárt összefüggések Recall Healing® szerinti tudatosítása és átdolgozása segíti a klienst, hogy testi és sorsismétlődési korlátozottságaiból előre lépjen, egyéni értékei szerint dönthessen, és így szabadabb életet élhessen.

Milyen problémák esetén ajánlott:

  • Testi elváltozások, ‘betegségek’ esetén.
  • Amikor hasonló testi elváltozások jelennek meg valakin, mint a család előző generációinak tagjain, illetve, amikor a sors, sorselemek ismétlődnek meg, pl. apró balesetek történnek, hasonló kapcsolati körökben találja magát a kliens.
  • Önismereti úton kifejezetten hatékony a célzott és mély feltárása miatt, amivel a terápiás irányhoz is támpontokat ad.
  • Betegségek megelőzésre: a módszer gyakorlatban használható technikákat ad az egészséges érzelmi élet kialakításához, ami az egészséges életvitel alapja.

[divider scroll_text=”oldal tetejére”]

Ha van aktuális témád, kérdésed, írj a következő mezőkbe (üzeneted a személyes e-mail fiókomba érkezik, s onnan válaszolom meg neked privátban) vagy jelentkezz a kapcsolat aloldalon levő elérhetőségeimen.

2 thoughts on “Recall Healing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *