Pszichodráma csoport


2019. április 27-28-án induló csoport kéthavonta, hétvégén találkozik. Az alkalmak szombaton és vasárnap 9-től 18 óráig tartanak Budapesten. A csoport 120 órás, így összesen 6 hétvégét dolgozik és fejlődik együtt a csoport.

Ajánljuk mindenkinek, aki nyitott az önismereti munkára és betöltötte a 20. életévét. Biztonságos és megtartó térben szembenézni problémás viselkedési mintákkal, ismétlődő érzelmi tapasztalatokkal és élethelyzetekkel, hogy azok a változás, rendeződés felé mozduljanak.

Célunk teret adni olyan témáknak, melyek a hétköznapjainkban valamilyen okból nem jelenhetnek meg, mint a frusztráció, harag, agresszió, az önbizalom és negatív énkép. A szorongás okozta nehézségek. Kapcsolati, kapcsolódási problémák.

Várjuk azon személyeket is, akik egyéni önismeretben vannak és a folyamatot aktuálisan jól támogatja számukra a csoportmunka.

 

A pszichodrámáról röviden

A pszichodráma technikája egy mély, önfeltáró technika, amelyben nem a hétköznapi életben megszokott verbalitáson van a hangsúly. Az érzelmi átdolgozás, az újraélés lehetővé teszi, hogy a konkrét szituációk és helyzetek mögött meglássuk a valódi folyamatainkat, így pl. a valódi érzéseinket, a játszmáink mögött meghúzódó valódi szükségleteinket, hiányainkat, fájdalmainkat. Az ily módon való megérkezés a saját valóságunkba hatalmas pszichés energiákat képes felszabadítani, amit ezentúl arra használhatunk, amivé válni szeretnék, ahelyett, hogy azt takargatjuk, ami hiányzott vagy fájt. Ezáltal képessé válunk arra, hogy változtassunk, azaz új megoldásokat, új viselkedési módokat, nézőpontokat és érzelmi viszonyulásokat alakítsunk ki mind önmagunkkal, mind a környezetünkben fontos személyekkel.

 

A vezetők Tóth Szilvia, mentálhigiénés szakember és pszichodráma vezető jelölt és Turbucz László, pszichológus, pszichodráma vezető jelölt.

A díjazás: 15 000 Ft/nap, ami tartalmazza a vezetők és a terem díját. 

Jelentkezés: toth.szilvia.t@gmail.com és laudetur@freemail.hu címeken lehet április 10-ig.

 

Várunk szeretettel!

Szilvi és Laci

 

Contact US Form

Address : 1600 Pennsylvania Ave NW
Washington, DC 20500, United States
Phone: +1 202-456-4444
Email: schedulingrequest@ostp.gov