Önismereti mentorok

Marton_Sziszka_Mentorok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Integrál szemléletű Önismereti Mentorok vagyunk. Az emberi egyensúly és egészség megőrzéséért dolgozunk.
A pszichológiát és a lelki-gondozást elérhetővé szeretnénk tenni a mindennapokban, mert hiszünk abban, hogy ez közkincs és nem valami úri huncutság.

Mindazok számára segítséget nyújtunk, akik felismerték, felelősek életük történéseiért és készek tenni magukért a változásért.

Természetes módon beszélünk az önismeretről és spiritualitásról. Hitelesen, elköteleződve dolgozunk az ember mellett.

Az Integrál Mentoring:

  • önismeret
  • személyiséggazdagítás
  • a hétköznapok pszichológiai megértése

Személyesen kísérünk, támogatásunkkal haladásodat szolgáljuk. Az irányítás helyett teret adunk annak, hogy a saját élettörténetedben a magad útjára találj rá és meghozd az egyéni döntéseit. A problémamegoldás és változás érdekében alkalmazkodunk a te természetes ütemedhez, miközben fontos érzelmi töltettel bíró témákat dolgozol fel és teszel magadévá.

Tiszteletben tartjuk határaidat és támogatjuk erőidet. Az aktuális élethelyzet, kérdéseid változásáért közösen dolgozunk, nem csak a jelenben. Felszínre hozzuk a rejtett tartalékokat, az élet szolgálatára, az egészség védelmére. Integrál szemléletben gondolkodunk, azaz bárhol jelentkezik is probléma, holisztikusan, az egész életed kontinuumában tekintünk és módszereket ötvözünk. A mentorálás során praktikus és támogató eszközöket kapsz magadhoz. Megtanulhatsz nézőpontot váltani.
Az élethelyzeteiddel kapcsolatban mélyebb megértésed lesz arról, hogy azok mire tesz alkalmassá, mire tanítanak meg. Segítünk, hogy formába öntsd hiteidet, értékeidet és a magad által kijelölt változások megtörténjenek az életedben.

 

Leave a Reply