Integrál tanácsadás

integral_tanacsadas2

Az integrál tanácsadás során segítünk, hogy eligazodj a tengernyi módszer között, s megtaláld ami számodra megfelelő.

Érdekel az önismeret, szívesen olvasol pszichológiáról módszerekről és keresed, hogy mi számodra a megfelelő? Jól jönne egy útmutató, ami segít, eligazítást ad a sok módszer között? Mit ígérnek a hirdetések, mi alapján válaszd ki, melyikre menj el?

Lehet, hogy már végigjártál fél tucat helyet, közben telt az idő, költötted a pénzedet, s a problémádban mindennek ellenére alig tapasztaltál előremozdulást?

Elképzelhető, hogy elmentél egy csoportra s az ott megtapasztaltakat szeretnéd egy hozzá értővel megbeszélni, hogy integrálhasd az életedbe azokat.

Biztosan érdekel, hogyan tehetnél a fejlődésedért. Érzed, hogy valamire szükséged van, de sok módszer elriaszt és nem is hiszel bennük. Vajon számodra mi a testhezálló, amit elfogadsz és szívesen megnéznéd, megtapasztalnád?

Hogyan működik a családállítás, egy alkalom milyen változásokat hozhat? A life coach ugyan azt tudja, mint a pszichológus? {nem!} Az asztrológiát mikor hívd segítségül s mire alkalmatlan? Mit tehetsz, ha az orvos nem talál elváltozást, a tüneteid azonban fennállnak? Haptonómia, az meg micsoda? Kineziológia az terápia?

antik iranytu2Integrál Tanácsadóként és független szakemberként rálátásunk és személyes jártasságunk van a különböző módszerekben.

Támaszkodj tudásunkra, tapasztalatunkra!
Információs bázisunk hasznos iránytűddé válik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *